HELLO EMMA KITTY

Benjamin Button's otroliga liv

Kategori: Film & TV


Idag såg jag och Theres Benjamin Button's otroliga liv på bio. Den var väldans bra och gråtig. Jag ginade. Innan filmen sprang vi in på Cubus :-) älskade pän. Jag köpte ett par mjukisbrallor och en tröja. GOSIGT VÄRRE ALLTSÅ ! Jaja, vad händer nurå ? Jag sitter och väntar på att jag ska bli trött så jag kan få sova mig lite, men först ska jag kolla på film tänkte jag.

Var barnvakt åt mina kusiner i lördags och söndags. Det vart rätt krävande på slutet, men det gick bra :-D men det är ju så barn är, olydiga och krävande när dom tror att dom kan göra som dom vill. Mja, så är det.
//Emma

Jag har sån sjuk humor

Kategori: Film & TV

Jag började skratta åt mig själv idag igen. Jag sa till mamma att hon skulle flytta sig, annars skulle jag köra upp stolen i arslet på henne, så hon ramlade in i fönsterbrädan och jag skulle skratta, Killian och Opal skulle slåss, Armani skälla, Kattis stirra med sina stirrögon, Sting skulle morra och fiskarna skulle föröka sig. Jag tyckte det där var jätte roligt så jag började asgarva. Jag tycker att det är roligt än också... Jag sitter och skrattar för mig själv nu, haha !

Jaja, nog om skrattningar. Såg Communion igår kväll och den var sketa bra :-) det är så roligt när utomjordingarna kommer och hämtar honom och han börjar skratta, knäpper med fingrarna och beter sig allmänt psyko. Jag vill också uppföra mig så om utomjordingar hämtar mig ;-) och säga: "Are you old ?" hahaha. Nä, men den är bra... Måste ses.

//Emma

Solen i ögonen - En film om Lars Winnerbäck

Kategori: Musik

Har nyss sett filmen om Lars Winnerbäck :-) jag har väntat i flera månader på att få se den, och ikväll var den bara på tv. Jag vart lycklig och kunde nästan inte sluta flina. Ja, det kändes fan som KÄRLEK ! Jag vill se mer, och jag vill se honom live igen. Jag är nog lite kär i honom. Flera veckor efter att jag hade sett honom i sommras kunde jag inte lyssna på låtarna på datorn, för jag ville inte förstöra vad jag hade hört live. Så väldans knäppt
// Emma - Jag ska fria till Lars Winnerbäck

Fatboy slim

Kategori: Musik

Hur fan har jag lyckas missa Fatboy slim - Weapon of choice musikvideon i alla dessa år !? Jag har hört låten förut, men inge mer. Det är nog den bästa musikvideon jag har sett på länge ! Låten är bra och Christopher Walken dansar hur bra som helst. Jag är verkligen imponerad och det brukar jag inte bli av dans... Han är ju faktiskt en gamling Jag har sett en film där han dansar också, Pennies from heaven har jag för mig att den hette. Men det var på den tiden han var yngre och faktiskt såg bra ut ;-) han strippar i den filmen. Jaja, nog om det. Nu ska jag ut och röka och sen försöka sova.





//Emma -  You can go with this, or you can go with that