HELLO EMMA KITTY

Hello Emma Kitty

Kategori: Bazinga

Jag ska döpa om mig till Hello Emma Kitty ! Vacker vackert, säger jag bara. Mja, det var bara det jag ville säga, så från och med nu ska ALLA kalla mig för Hello Emma Kitty. Tack och hej leverpastej
// Emma

Knasigt

Kategori: Bazinga

Igår var mammi och jag uta och spatserade i skogen med Armani. Jag gillar skogen, det är skönt där :-) det är så bra nu när snön har smält lite grann och solen kommer fram varje dag, man blir som en ny människa. Ja, men vi var iaf i skogen och vi gick den vägen vi alltid går... Vid "ängen" som vi kallar det. Vet inte riktigt om det är en äng, men det ser iaf ut som det i mina ögon. Jaja, när vi kom fram till "ängen" var det en liten stig i snön som nån hade gjort och vi började gå på den och rätt som det var åkte hela benet ner i snön och jag började asgarva och det första jag tänkte var "Nej, det blir som i Ronja Rövardotter" sen garvade jag ännu mer när mamma åkte ner med benet och efter det åkte Armani ner med frambenen, hahaha ! Det var så sjukt roligt.

Marcus tog med sig Killian till Mattias idag och Opal vart värsta ledsen för han hade ingen att leka med, så han började förfölja mig när jag städade... Fast jag sopade bara och plockade i diskmaskinen. Ja, jag orkade inte damsuga för det gjorde jag igår. Så är det med det. Opal vart iaf glad när Killian kom hem igen :-) nu orkar inte jag skriva mer

// Emma

Mjaue

Kategori: Bazinga

Idag har det inte hänt nåt typ, råkade somna när jag låg i sängen och kollade på tv :-/ och när jag vaknade hade jag ont i huvet som fan. Inge trevligt det inte. Såg Langoljärerna inatt och jag vet inte om jag ska tycka att den är bra eller inte. Den var så konstig men ändå spännande att se på. Skräckig var den iaf inte... Fast det tycker jag inte om nån skräck tror jag. Skräckfilmer skrämmer mig sällan, bara när jag är bakis och bruka bli rädd när en fluga flyger förbi. Det är konstig det där. Det var inge Mia & Klara igår heller :-( det var skit "dagen efter melodifestivalen" istället. Jag gillar inte melodifestivalen. I mina ögon är melodifestivalen ganska löjligt, men det verkar bara vara jag som tycker det. Jaja, nu orkar inte jag skriva mer

// Emma

Fredag

Kategori: Bazinga

Mja, då var det fredag igen som vanligt. Fattar inte hur veckorna kan gå så fort. Helgen blir lugn för mig som alltid... Finns inge kul att göra längre. Lite trist faktiskt. Laddade ner första säsongen av  Mia & Klara igår kväll eftersom jag missade den. Såg 4 avsnitt :-) dom är så rolig och Tabita är bäst ! På söndag är det sista avsnttet på säsong 2... Mitt liv kommer att gå under när jag inte får kolla på dom. Snyyyyyft. Jaja, nog om det. Har filmer jag måste se som jag har tänkt sett i flera dagar/veckor, men det har inte blivit av. Dom flesta är gamla filmer som man inte har sett på flera år.

Childs Play
Jag såg halva för nån dag sen, men jag råkade somna som vanligt. Men jag hann se att mamman till ungen är med i serien 7th Heaven.

Childs Play 2
Jag vet inte om jag har sett den, isåfall är det jävligt länge sen. Jag vet inte ens vad den handlar om... Eller jo, Chucky så klart, men sen vet jag inge mer.

Langoljärerna
Det är hur många år sen som helst jag såg den. Kommer nästan inte ihåg hur den var, bara att dom sitter på ett plan och några av dom somnar.

Dreamcatcher
Handlar om alien tror jag. Har för mig att jag tyckte om filmen, så jag laddade ner den.

Dead Zone
Såg filmen på tv för nåt år sen och tyckte den var bra. Christopher Walken spelar huvudrollen om jag inte har fel.

The Prestige
Såg halva filmen för två veckor sen kanske, men var tvungen att byta kanal för Våra Bästa År började och den serien är mycket viktigare än en film.
 
// Emma