HELLO EMMA KITTY

Lägenheten

Kategori: Bazinga

Idag får Jerry och jag nycklarna till lägenheten. Ska till Bullen och hämta mina grejer som står i hans förråd. Det är lite bokhyllor och sånt jag köpt av Mattias. Vet inte ännu om jag ska flytta alla mina grejer >.< har ingen lust alls att städa egentligen, men det skulle vara skönt att få det gjort. Jaja, få se hur jag gör.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen. Adjö

Emma var namnet

Bilden talar för sig själv

Kategori: Bazinga

Ja, jag vet inte alls vad jag ska säga om den där dockan förutom att det är den fulaste jag någonsin sett. Den är så skrattretande ful


Emma var namnet

Fan ta Jerry

Kategori: Bazinga

Jerry säger att Kattis inte får flytta med oss och jag vet nog vad han menar med det.. Han tycker Kattis är ful. Så elakt. Jag ska säga att Jerrys håriga bröst inte får flytta heller, det är så hårigt (och krulligt) Hur kan man säga nej till en sån fin kissmurra som Kattis med guldig nos och jättestora ögon ? Jag tänker iaf smuggla in honom i lägenheten som straff.

Nu ska jag försöka sova. Natti natti

Emma var namnet

Tarot

Kategori: Bazinga

Jag fick tråkigt och lekte med mina tarotkort lite


Det förflutna
Det här kortet reprensenterar en mycket djupgående preocsess. Det kan upplevas som om man dör, inte fysiskt, men emotionellt och mentalt. Din syn på dig själv, dina medmänniskor och på hur Livet spelar ut sin roll. Illusionerna faller. Gamla tanemönster ersätts med en bredare förståelse, en djupare insikt. Fruktan måste gå vika. Utmaningen kan vara att släppa taget i tunga och trista känslor, i viljan till att gå förbi upplevelsen av tillvaron man har befunnit sig i. Och du kommer att bli belönad med en känsla av en ny start, nytt hopp, en djupare och mer solid förankring i dig själv, ny glädje och inspiration, ny förvåning över Uneversums otaliga sätt att befrämja medkänsla.


Nutid
Här härskar det harmoni och samstämmighet. En känsla av triumf, av seger, efter att ha kämpat för att finna en lösning. Det kan också tyda på att alla bitarna plötsligt faller på plats, som en följd av både din uthållighet och vilja att finna en lösning, både på det inre och yttre planet. Om man är öppen för Universums oändliga mångfald av öppningar hittar man lösningar som glimrar med sina aha-upplevelser.


Framtid
Här stöter du på motstånd från omgivningen. Orsakerna kan vara flera. Det kan vara kritik på sättet du gör saker, eller att du blir angripen för att andra är avundsjuka för att du lyckas. Oavsett detta så handlar det om att balansera behovet för att få kontroll över vikten av att stryra; balansera behovet av att kämpa för allt man har uppnått med konsten av att kunna släppa det. Ibland kan det vara nödvändigt att gå sin egen väg för att få gjort det man vill. Andra gången får man bli där man är och verkligen stå för det man är och det man tror på

Emma var namnet

Sandgatan, vart ligger det ?

Kategori: Bazinga

Jag har bott i söråker sen jag var 10 år och hade ingen aning om att sandgatan existerade. Vad är det för fel på mig ? Jag borde ju ha vetat det efter alla år. Jag har ju till och med varit på fest där. Hujedamig.

Jaja, imorgon ska iaf jag och Jerry kolla på en lägenhet på gatan som har haft okänt namn i 13 år

Emma var namnet

Kukfittafan

Kategori: Bazinga

Jag har letat en aktiveringskod till ett spel på min telefon och då menar jag letat överallt, men det finns inte. Eller jo, det finns men det funkar ju för fan inte. Jävla skit grejer. Varför ska dom ha koder när dom nte ens funkar ? Så jävla dumt.

Fan ta aktiveringskoder och fan ta snigeln som hänger på min trapp utanför dörren. Nä, nu ska jag lägga mig och sova

Emma var namnet

"Jag kan 3 fittor för 1 kuk"

Kategori: Bazinga

Får man verkligen skriva så fula ord i en bok ? Ja, tydligen i Djävulsbibeln.

Det är så skönt att det är måndag. Jag saknar Arkiv X och alla program som håller mig sysselsatt om nätterna

Emma var namnet

Tråk

Kategori: Bazinga

Ja, men var tråkigt det kan vara då. Blablablabla... Blabla.

Aaaaah, nu börjar Arkiv X. Farväl

Emma var namnet

Tatuering

Kategori: Bazinga

Nya tatueringen ^^ nu fattas det bara en bild på pappa på andra skulderbladet, sen blir det inge mer tatueringar... Tror jag ?!


Emma var namnet

We gotta be sneaky Charlie, sneakyyy

Kategori: Bazinga

Nu har jag skicka iväg Emmelie och Max till skolan och duscha. Nu ska jag bara vänta på att klockan ska bli mer, så jag kan åka och tatuera mig ^^

Emma var namnet

Wiiieeee

Kategori: Bazinga


Idag fick jag en ny mobil ^^ den var egentligen till mamma, men hon ville inte ha den efter en timme och var snäll och gav bort den till mig.

Imorgon ska jag åka och tatuera mig. Jag längtar lite grann faktiskt. Jag ska göra en bild på min mamma när hon var 6 år ungefär ^^ värsta sötiga bilden.

Emma var namnet